Partners

Je bevindt je nu op de partner pagina voor leden. De inloggegevens voor het inloggen op de pagina van BMW Clubs Europa zijn bekend bij het bestuur van de aangesloten clubs.

Op vertoon van de clubpas krijg je ook korting bij BMW Welt, het BMW Museum en BMW Group Classic.

Op de sponsorpagina van BMW Clubs Europa kun je inloggen met de volgende gegevens:
Gebruikersnaam: BMWEuropa
Wachtwoord: BCE2018

Via de volgende link kun je een BMW VISA Card aanvragen. Wanneer je deze aanvraagt krijg je niet alleen een unieke creditcard, maar hij is ook het eerste jaar gratis én je krijgt er een BMW sporttas bij.

Via de volgende link kun je een oldtimerverzekering afsluiten voor je oldtimer. Wanneer je op het inschrijfformulier aangeeft dat je lid bent van BMW Clubs Nederland, dan krijg je 5% korting op deze verzekering.

Via de volgende link kun je je inschrijven bij het High Five Fitness Network voor BCNL. Wanneer je je via hier aanmeld zal de inschrijving bij BasicFit gen € 19,50 p.m. maar € 16,50 p.m. kostten.

Op vertoon van je clubpas krijg je bij D & D Automotive in Landgraaf als lid van BMW Clubs Nederland 25% korting.

Met de kortingscode bmwclub20% krijg je als lid 20% korting bij Care For Clean

Visser en Thijhof maken kabels voor diverse voer,- vlieg,- en vaartuigen. Bedieningskabels, toerentellerkabels, kilometertellerkabels van tekening, voorbeeld of specifieke wens. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Wilt u ook onze partner worden? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.